LFcoaching laat je ervaren!

Coaching

Individuele coaching start vaak op het punt dat doorgaan op oude weg niet meer passend is maar de nieuwe weg nog niet helder is. Het wordt vaak omschreven als een gevoel van gebonden voorwaarts gaan, als vooruit lopen maar met een elastiek om je middel. Mensen die mijn coachpraktijk bezoeken:

  • voelen zich vaak niet welkom
  • stoeien met plek hebben en innemen
  • worstelen met tevoorschijn komen
  • kennen de emotie angst vaak heel goed en de emotie boosheid juist niet
  • voelen zich vaak schuldig en tekort schieten
  • ervaren geen steun en doen alles graag zelf

De antwoorden op deze vragen worden bepaald door wie je bent, hoe je het ooit geleerd hebt en door (het gevoel over) wat er van je verwacht wordt.  Samen gaan we dit onderzoeken en ontrafelen wat er voor jou toe doet en wat er nodig is om je vrij te voelen. Dit doen we door middel van oefeningen die ervoor zorgen dat je ervaart en in beweging kan komen. Het resultaat is het begrijpen van je nieuw verworven inzichten zodat je er uiteindelijk naar kan handelen.

Lees hier hoe het in zijn werk gaat https://lfcoaching.nl/uit-de-praktijk/

Angst voor honden

Een thema dat vaak aan de orde komt in mijn praktijk is angst voor honden. Bang zijn of angst hebben voor honden kost energie. Voortdurend de omgeving in de gaten houden of nadenken over waar je op bezoek gaat, is vermoeiend. Misschien is je angst er altijd al geweest of heb je recent iets meegemaakt waardoor je angst niet meer hanteerbaar is of wil je je belemmerende angst voor honden niet doorgeven aan je kinderen.
Doordat angst zich bij iedereen op een andere manier manifesteert en uit zijn deze trajecten maatwerk. De eerste stap is altijd zonder aanwezigheid van de hond en vooral gericht op het verder onderzoeken hoe deze angst bij jou werkt. Iedere volgende stap bepalen we samen na elke sessie. Zo hou je regie en bepaal je het tempo van het traject. Je ontmoet mijn hond pas als jij er klaar voor bent.

Interesse? Maak vrijblijvend een afspraak voor een kennismakingsgesprek.