LFcoaching laat je ervaren!

Coaching

Verschillende periodes in je leven brengen grote vragen met zich mee. Coaching voor volwassenen start vaak op het punt dat doorgaan op oude weg niet meer passend is maar de nieuwe weg nog niet helder is. Vragen die vaak in mijn coachpraktijk worden gesteld zijn:

  • Bewust kiezen, hoe doe ik dat eigenlijk?
  • Wat maakt dat angst mijn raadgever is?
  • Hoe zinvol is mijn werk voor mij?
  • Wat belemmert mij, welke patronen herhaal ik steeds?

De antwoorden op deze vragen worden bepaald door wie je bent, hoe je het ooit geleerd hebt en door (het gevoel over) wat er van je verwacht wordt. In deze periodes van transitie is coaching verhelderend. Ontrafelen wat er voor jou toe doet en wat er nodig is om je vrij te voelen. Begrijpen en ervaren van je nieuw verworven inzichten zorgen ervoor dat je ernaar kan handelen.

Angst voor honden

Een thema dat vaak aan de orde komt in mijn praktijk is angst voor honden. Bang zijn of angst hebben voor honden kost energie. Voortdurend de omgeving in de gaten houden of nadenken over waar je op bezoek gaat, is vermoeiend. Misschien is je angst er altijd al geweest of heb je recent iets meegemaakt waardoor je angst niet meer hanteerbaar is of wil je je belemmerende angst voor honden niet doorgeven aan je kinderen.
Doordat angst zich bij iedereen op een andere manier manifesteert en uit zijn deze trajecten maatwerk. De eerste stap is altijd zonder aanwezigheid van de hond en vooral gericht op het verder onderzoeken hoe deze angst bij jou werkt. Iedere volgende stap bepalen we samen na elke sessie. Zo hou je regie en bepaal je het tempo van het traject. Je ontmoet mijn hond pas als jij er klaar voor bent.

Interesse? Maak vrijblijvend een afspraak voor een kennismakingsgesprek.