LFcoaching, wie is Laura?

Al mijn hele leven ben ik nieuwsgierig en geïnteresseerd om te snappen wat ieder mens beweegt. Ik heb zelf en anderen zien ervaren dat als je met een gevoel van vrijheid je eigen gedrag kan onderzoeken dit waardevolle bewustwording oplevert. Hierdoor kan je groeien als mens en autonomer in het leven staan.

Met deze passie opende ik 2016 mijn eigen praktijk als zelfstandig coach. Naast mijn werk als coach ben ik sinds 2019 verbonden als de docent aan de coachopleiding van Pets4care. De 13 jaar hiervoor was ik werkzaam in het HR werkveld in uiteenlopende rollen van adviseur, manager en business partner. Ik deed dit bij verschillende organisaties zoals het UWV, marktonderzoekbureau TNS NIPO en luchtvaartmaatschappij Transavia.

Het begon allemaal met de HBO opleiding Personeel en Arbeid aan de hogeschool van Amsterdam. Daarna volgde ik aanvullende coachopleidingen bij School voor Coaching, Pets4Care en Phoenix opleidingen. Voor het waarborgen van mijn professionele ontwikkeling maak ik deel uit van zowel supervisie als intervisie groepen. Ik werk volgens de richtlijnen van de Ethische Code van Phoenix Opleidingen, ben geregistreerd in het AAI kwaliteitsregister en lid van de LVSC.

 

Interesse? Maak vrijblijvend een afspraak voor een kennismakingsgesprek.