LFcoaching, we stellen ons voor

De L in LFcoaching staat voor Laura. De F staat voor Famke, de naam van mijn zwarte labrador. LF staat ook voor de LeF die ik voelde toen ik 2016 de deuren opende van mijn coachpraktijk. Mijn nieuwsgierigheid en interesse om te snappen wat ieder mens beweegt is er eigenlijk al mijn hele leven.

De HBO opleiding Personeel en Arbeid was dan ook een logische keuze. Aanvullende coachopleidingen volgde ik bij School voor Coaching, Pets4Care waar ik leerde hoe mijn hond in te zetten als co-coach en bij Phoenix opleidingen. Voor het waarborgen van mijn professionele ontwikkeling maak ik deel uit van zowel supervisie als intervisie groepen. Ik werk volgens de richtlijnen van de Ethische Code van Phoenix Opleidingen en ben geregistreerd in het AAI kwaliteitsregister.

Vanaf 1998 heb ik mijn praktijkervaringen opgedaan in het HR werkveld in uiteenlopende rollen van adviseur, manager en business partner. Ik deed dit bij verschillende organisaties zoals het UWV, marktonderzoekbureau TNS NIPO en luchtvaartmaatschappij Transavia. Naast mijn huidige werkzaamheden als coach ben ik ook verbonden als docent bij de coachopleiding van Pets4Care.

Mijn hond Famke is een field trail labrador geboren op 7 januari 2015. Wat haar typeert is haar leergierige, zachtaardige en rustige houding. Als ze niet aan het werk is apporteert ze het liefst een stok of een bal en neemt ze graag een duik in het water.

 

Interesse? Maak vrijblijvend een afspraak voor een kennismakingsgesprek.