< VORIG ARTIKEL
TERUG NAAR OVERZICHT

Single Session workshop

#Singlesession workshop

Waarom deze workshop?

Er zijn van die momenten dat er eigenlijk niks groots is maar dat je toch behoefte hebt om te sparren over een gevoel, een idee of een gedachte die blijft terug keren. Van die momenten dat een traject niet nodig is maar een frisse blik wel voor beweging kan zorgen. Laat mij dan jouw liefdevolle vreemde ogen zijn om je verhaal aan te doen. Het hardop uitspreken van je verlangens, een gemis, terugkerende gedachtes en gevoelens zet namelijk alles al in gang. Het haalt tevoorschijn wat er al aanwezig is maar nog niet bewust.

Hoe gaat het in zijn werk?

Via zoom hebben we een voorgesprek van een half uur en geef ik je een huiswerkopdracht. De week erna hebben we een life sessie van anderhalf uur. Jij mag kiezen of dit in de natuur is, bij in de praktijk, met of zonder mijn honden als co-coach. Na de sessie ontvang je de tweede huiswerkopdracht. Twee weken na de life sessie sluiten we af met een gesprek via zoom van een maximaal een uur.

Voor wie?

Ik hoor vaak van mensen die ooit de stap genomen hebben een coach in te schakelen ‘dit zou iedereen moeten doen’. En van mensen die het nog niet eerder met coaching in aanraking zijn geweest hoor ik vaak, dat zou ik ook eens moeten doen maar ik heb niet echt een concrete vraag of ik heb gewoon een gelukkige jeugd gehad. Bij welke groep je ook hoort deze #singlesession workshop zet je beweging.

Kosten

Kosten voor de workshop bedragen € 250,- exclusief 21% BTW

Locatie en tijd

In het totaal neemt de workshop 3 uur in beslag exclusief de huiswerkopdrachten, verdeeld over 4 weken. We werken 1,5 uur via zoom en 1,5 uur life in mijn praktijk in Oude Wetering of ergens op locatie buiten.